Manresa Jove presenta una programació plena de propostes per aquesta tardor

Les inscripcions s'obriran a partir d'aquest divendres

Redacció
07 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:24h
L'Ajuntament de Manresa, a través de Manresa Jove, presenta per aquesta tardor una àmplia programació d'activitats i tallers de lleure adreçada al públic jove que tindrà lloc a l'Espai Joan Amades i al Casal de Joves La Kampana, amb un especial protagonisme de les propostes destinades a la formació musical de la mà de Casa de la Música de Manresa.

La programació prevista ha estat presentada aquest dimecres 7 de setembre, a l'Oficina Jove del Bages, per la regidora de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Manresa, Anna Crespo; pel representant de Casa de la Música de Manresa, Dani Castellano;  i pels dinamitzadors del Casal de Joves La Kampana, Marta Lentijo i Manel Ruiz. Els han acompanyat també les tècniques municipals Laura Castany i Cristina Cano.

Activitats lúdiques a l'espai Joan Amades

Entre els propostes que tindran lloc a l'espai Joan Amades hi haurà tallers de percussió corporal, introducció al disseny i programació de videojocs i monogràfics de cuina energètica i nutrició conscient.

Amb la implicació de Casa de la Música s'han programat cinc tallers musicals: guitarra acústica, guitarra elèctrica, baix, bateria i classes de cant. Aquests tallers tenen l'objectiu d'oferir formació musical a un preu assequible i són una bona eina d'iniciació a la música per a persones que no tenen coneixements previs de solfeig.

Des de l'octubre del 2013 que el Centre Cívic Joan Amades acull l'Oficina Jove del Bages. Un servei destinat als joves de tota la comarca del Bages. En aquest espai els joves que ho desitgen poden rebre assessorament dels temes que els interessen o els preocupen com poden ser feina, habitatge, estudis, formació, salut o viatges. També poden fer ús de l'assessoria de drogues i 2.0, del servei de garantia juvenil i l'assessoria d'educació, que orienta els joves en els diferents itineraris educatius d'una forma més personalitzada.

Activitats al Casal de Joves La Kampana

Els joves també poden fer ús del Casal de Jovesla Kampana –situat a la Plaça Icària- un equipament que programa des de fa molts anys activitats adreçades a tots els joves i adolescents de la ciutat. Concretament, aquesta tardor organitza un taller de guitarra, un taller d'streetdance i hip hop i entrenaments de ping pong.

Inscripcions a partir del 9 de setembre

Les inscripcions per poder participar en aquestes activitats s'obriran a partir d'aquest divendres, 9 de setembre. Els inscripcions per als tallers de percussió corporal, cuina energètica i introducció al disseny de videojocs s'han de fer a través del web www.manresajove.cat.

En el cas dels tallers organitzats per Casa de la Música de Manresa s'han fer directament al web de l'entitat i per a els tallers del Casal de Joves La Kampana al web del CAE.