Apadrinar el Cardener; proper objectiu de la Fundació Rosa Oriol

Es tracta d'una iniciativa a la qual també hi participa l'Ajuntament de Manresa, l'Obra Social "la Caixa" i el programa #Invulnerables

Redacció
07 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:52h
La Fundació Rosa Oriol, juntament amb l'Ajuntament de Manresa i el suport de l'Obra Social "la caixa" i el programa #Invulnerables ha fet una crida ciutadana perquè els manresans i manresanes prenguin consciència de "la sort que tenim de gaudir d'un riu que passa per casa nostra", manifesten. 

Amb l'objectiu de dignificar la llera del Cardener perquè esdevingui "un espai on poder passejar, jugar i gaudir de la natura que l'envolta", els quatre ens organitzadors han decidit proposar a la població d'apadrinar-la. I de quina manera? Doncs començant per netejar-la.

És per això que el dissabte 17 de setembre, a les nou del matí, han convocat entitats, associacions, administracions i ciutadans en general, per desembrossar els voltants del Cardener. En aquesta activitat també hi participaran persones usuàries de Serveis Socials o dels programes de la Fundació Rosa Oriol. El lloc de trobada serà la porta de la Carpa del Riu.

Abans, però, d'aquesta acció, els promotors de la iniciativa han planificat una reunió per parlar de com s'organitzarà la feina que es farà el dia 17. La trobada distributiva es farà el dijous 15 de setembre, a les vuit del vespre, a la sala Mémora de Manresa (carrer del Bruc, 19-21) i tothom hi és convidat.