Esport, tradició i música protagonitzaran l'Onze de Setembre a Avinyó

La Diada començarà amb una caminada fins la Torre dels Soldats

Redacció
07 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:28h
L'Ajuntament d'Avinyó ja ho té tot a punt per celebrar un Onze de Setembre al poble. Un total de tres activitats (compatibles, per horari, amb la concentració que es farà a Berga) ompliran el poble durant la diada del país al qual pertany.

La primera proposta començarà a dos quarts de nou del matí amb una caminada fins la Torre dels Soldats, una edificació datada del segle XIX i que es va construir durant la Segons Guerra Carlina. Es tracta d'una caminada apta per a tots els públics que tindrà el seu punt d'inici a la Plaça Major del poble. L'arribada serà al Parc 11 de Setembre.

A dos quarts de dotze del migdia, el Parc 11 de Setembre acollirà la ja tradicional ofrena floral, que anirà seguida de la lectura d'un manifest i d'un aperitiu final.

Per acabar el dia, a les set de la tarda, el Grup Xató, provinent de Vilafranca del Penedès, oferirà un repertori d'havaneres al Parc Maragall. Unes havaneres que aniran acompanyades, com no podia ser d'una altra manera, d'un bon got de rom cremat.