Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 13 de juny

Activitats prohibides a la via pública, servei assistencial a persona accidentada, cavalls a la via pública, inundació d’una botiga, immobilització vehicle, ocupació indeguda d’establiment i custodia d’unes joves.

Redacció
14 de juny del 2009
Resum de premsa de la Policia Local sobre incidències:

Activitats prohibides a la via pública
Requeriment per molèsties veïnals i a la resta d’usuaris de la via pública. Un grup de joves es trobava a la Plaça de la Vila fent us dels seus monopatins. Al tractar-se d’una infracció a les Ordenances Municipals de circulació, els joves són adreçats a la zona de la Vila habilitada per aquests jocs i/o activitats.

Servei assistencial a persona accidentada
Requeriment d’un ciutadà que comunica que una senyora es trobava al terra del cr. Església sense poder-se aixecar. La patrulla atén amb urgència a la senyora Josefa B.P. de 90 anys, activant paral•lelament als serveis mèdics del CAP Sallent. La senyora hauria patit una lipotímia, possiblement per la calor. Una vegada estabilitzada va passar al seu domicili, per indicació facultativa, fent-se’n càrrec els seus familiars.

Cavalls a la via pública
Es comunica l’existència de dos cavalls adults i un poni circulant, sense genet ni guia pel Carrer Josep Potelles. En localitzar-se els animals es van conduir a una zona de seguretat en la qual no poguessin perjudicar a la resta d’usuaris de la via. Una vegada localitzat al seu responsable, d’una granja propera, aquest se’n fan càrrec. Fent-li al propietari els advertiments procedents.

Inundació d’una botiga
Fuita d’aigua en un botiga de la Plaça Anselm Clavé, la qual provenia de l’habitatge superior. S’intenta tallar el pas d’aigua i localitzar al propietari, el qual es troba fora de la població. Es requereixen els serveis dels Bombers. L’afectada és informada de les gestions que cal realitzar a posteriori per a la restitució dels danys soferts.

Immobilització vehicle
Sobre les 3:00 de la matinada, al pas d’una patrulla del nostre Cos pel cr. Estació (a l’alçada de la rotonda Sud) es pot observar la presència de tres persones amb símptomes evidents d’estar sota els efectes de l’alcohol, trobant-se al costat d’un vehicle mentre increpaven als altres conductors que passaven per la zona. Són identificats i per tal d’evitar que acabessin posant el vehicle en circulació, per seguretat, és procedeix cautelarment a la seva immobilització. Les tres persones abandonen el lloc recollits per un servei de taxi.

Ocupació indeguda d’establiment
Sobre les 03:15 de la matinada, al pas d’una patrulla del nostre Cos per la Plaça de la Pau, s’observa un grup de persones a l’interior del recinte de l’entitat financera “La Caixa”, el qual no feia cap tipus d’ús dels seus serveis més que ocupar l’espai. Circumstància que impossibilitava l’accés i l’ús degut a terceres persones. Convidats a abandonar el lloc, marxen sense més incidents. No s’observen danys.

Custodia d’unes joves
Sobre les 5:00 de la matinada, unes noies requereixen dels nostres serveis en sentir-se perseguides per un individu. Són ateses i amb la informació que faciliten es localitza a l’individu. Una vegada identificat i fetes les comprovacions pertinents, tractant-se d’un veí de la Vila, abandona el lloc dirigint-se al seu domicili.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.