L’acte de mitja legislatura de la CUP aplega un centenar de persones

L'acte, de dues hores, va acollir actuacions musicals, performance, parlaments i un muntatge de vídeo a la Sala Petita del Kursaal.

Redacció
13 de juny del 2009
Unes cent persones s’han aplegat en la Sala Petita del Kursaal per a fer balanç dels dos anys de la CUP a l’ajuntament de Manresa. L’acte, que ha transcorregut combinant diferents formats, ha transcorregut entre un vídeo que repassava el passat i el present de la formació política, actuacions musicals, parlaments i un muntatge final de pintura, música i dansa.

En els parlaments, Pep Riera, ex-coordinador d’Unió de Pagesos ha destacat la importància de la feina que els regidors de la CUP estan portant a terme pel territori i s’ha refermat en el convenciment de la bona feina que faria la formació des del Parlament de Catalunya. Adam Majó, per la seva part, ha destacat el canvi que ha sofert l’organització en els darrers gairebé vint anys passant de tenir una postura de denúncia a una actitud més constructiva sense abandonar, però, la crítica a les polítiques mal fetes.