La Pubilla i l'Hereu de Manresa i de la Catalunya Central són rebuts a l'Ajuntament

Recepció de les pubilles i hereus aquest dimarts a l'Ajuntament
Recepció de les pubilles i hereus aquest dimarts a l'Ajuntament | AjM
Redacció
06 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:52h
La Pubilla i l'Hereu de Manresa, que van ser escollits en la recent Festa Major de la Ciutat, han visitat l'Ajuntament de Manresa aquest dimarts al migdia. Són Clàudia Palà Giralt, de 17 anys, i Joan Marc Planas Enrich, de 21. Els ha rebut l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, juntament amb el regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet, i la regidora de Cultura i Joventut, Anna Crespo.

A l'acte també hi han estat presents els joves que durant el darrer any, des de la Festa Major del 2015 fins a la del 2016, han estat Pubilla i Hereu de Manresa: Laura Santamaria Serentill i Marc Piqué Bosch. Es dóna el cas que un cop acabada la vigència del seu càrrec a Manresa, ara ells dos són la Primera Dama de la Catalunya Central i l'Hereu de la Catalunya Central.

Tots quatre han estat rebuts al despatx de l'alcalde, i han visitat el Saló de Sessions, la Sala de Columnes i la Galeria de Manresans Il·lustres. Els acompanyaven també Josep Purtí i Àngels Bonachea, de la comissió de Pubillatge de l'Agrupació Cultural del Bages. Al llarg d'aquest any, tots quatre joves representaran el territori al conjunt d'actes i trobades al conjunt del país.