Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 12 de juny

Un robatori al interior d’unes obres, un immoble amb risc, una alarma de robatori a una empresa, una fuita d’aigua al Parc Municipal i una avaria de l’enllumenat públic.

Redacció
13 de juny del 2009
Resum de premsa de la Policia Local sobre indecències:

Robatori amb Força
Es procedeix a la recollida de denúncia per un presumpte delicte de robatori produït a l’interior d’una de les obres de la Vila. El/s autor/s van trencar un cadenat i forçada la porta d’entrada del magatzem, on tenien les eines de treball. Es van endur un trepant percussor, valorat amb més de 450€. Les diligències policial es van lliurar al Jutjat i es van donar trasllat al MMEE per, si s’escau, la continuació de la investigació.

Immoble amb risc
Atenem un requeriment ciutadà, en el qual ens comunica que al Cr. Clos, en una casa deshabitada, hi hauria una finestra malmesa. Traslladat al lloc, es fa una primera valoració, observen vidres d’una finestra trencada que podrien caure a la via pública.  Es realitza un perímetre de seguretat i es dona avis als Bombers professionals, que amb un camió escala sanegen i enretiren les restes de vidres. Es restableix la zona a la normalitat. S’aixeca acta pel seu trasllat al Serveis Tècnics municipals.

Alarma robatori establiment
Rebem avís dels  Cos dels Mossos d’Esquadra, per atendre una alarma activada en una empresa del Polígon Industrial Illa Sud. Realitzada una comprovació de les instal•lacions i rodalies, és tracta d’una falsa alarma, es comunica al cos requirent, perque ho facin saber a la CRA i al titular de l’empresa.

Fuita d’aigua Parc Municipal
Un ciutadà ens comunica una fuita d’aigua a l’interior del Parc Municipal Pere Salles. Una vegada al lloc es comprova es tracta d’un font d’aigua potable, malmesa. Es procedeix a tancar el pas d’aigua i donar avis al serveis d’urgències de l’empresa SOREA. L’avaria es reparada i restablert el servei a la normalitat.

Avaria enllumenat públic
Una avaria d’un sector del carrer Sant Victor, deixa sense enllumenat públic el tram de vial. S’activa el servei de manteniment de l’empresa Soler, que reparen i restableixen a la normalitat aquets servei.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.