Creus per recordar que «les hemos destrozado el sistema sanitario»

Creus a la Plaça Sant Domènec aquest dissabte
Creus a la Plaça Sant Domènec aquest dissabte | Sussi Garcia
Redacció
03 de setembre del 2016
Actualitzat a les 19:00h
Com la passada setmana, l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha tornat a muntar parada a Manresa amb la vista posada en el proper Onze de Setembre en que Berga viurà els actes reivindicatius d'una Diada que enguany estaran repartits en cinc escenaris. A la parada s'hi ven merchandatge independentista i tiquets per als autobusos del proper diumenge.

Igual que el passat cap de setmana, quan l'ANC va portar a Manresa l'elefant que pretenia caçar Juan Carlos I, aquest dissabte també han presentat una performance estàtica a l'entorn de la parada, a la plaça Sant Domènec. En aquest cas han estat un munt de creus a mode de cementiri que simbolitza la coneguda frase "les hemos destrozado el sistema sanitario" que va pronunciar De Alfonso en la conversa amb Fernández Díaz que va transcendir a l'opinió pública després que fos filtrada als mitjans de comunicació.

Pel que fa a la presència de bagencs a Berga el proper 11 de setembre, els trams reservat a la nostra comarca ja estan plens i els nous inscrits es posaran en altres trams.