Artés també farà campanya contra les actituds sexistes per Festa Major

Sota el lema Estimo com vull i qui vull es vol sensibilitzar sobre les agressions sexistes i homòfobes que sovint es produeixen en espais d'oci i de festa

Redacció
30 d'agost del 2016
Actualitzat a les 14:00h
Amb l'objectiu de contribuir i vetllar per una Festa Major d'Artés que garanteixi la bona convivència i les relacions respectuoses i igualitàries, l'Ajuntament d'Artés ha impulsat una campanya per prevenir i sensibilitzar sobre el sexisme dins els espais de lleure i, especialment, a les activitats d'oci nocturn. La FMA de Manresa també va fer campanya per a la prevenció i denúncia de les actituds sexistes, i va elaborar un protocol d'actuació per actuar davant d'aquests fets.

Sota el lema Estimo com vull i qui vull es vol sensibilitzar sobre les agressions sexistes i homòfobes que sovint es produeixen en espais d'oci i de festa (mirades, bromes, actituds invasives, abusos) i alertar de la necessitat de denunciar-les, tant si es pateixen en primera persona com si en som testimonis. Així doncs, es penjaran cartells a les zones on hi hagin activitats i els repartiran octavetes informatives.