Ajuntament i Club Patí Manresa signen un conveni per a l'ús del Pujolet

Valentí Junyent, Carles Compte i Jordi Serracanta després de la signatura del conveni
Valentí Junyent, Carles Compte i Jordi Serracanta després de la signatura del conveni | AjM
Redacció
28 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:12h
L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president del Club Patí Manresa, Carles Compte, han signat aquest migdia el conveni regulador de la llicència d'ocupació temporal d'ús privatiu del pavelló del Pujolet a favor d'aquesta entitat esportiva manresana per a entrenaments i partits dels seus equips de patinatge i hoquei patins. L'acte ha comptat amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament, Jordi Serracanta.

La llicència d'ocupació temporal serà vigent durant el període de dos anys, exhaurit aquest termini, la llicència podrà ser prorrogada de forma expressa, per acord de les dues parts i períodes anuals, per un màxim de 4 anys.

El Club Patí Manresa va néixer el desembre de 2004 i va ser oficialment enregistrat en el Consell Català de l'Esport a l'abril de 2005. Comença la seva activitat en la pista coberta del barri de la Font dels Capellans. En la temporada 2007/08 el Club s'obre més al món del patinatge i crea una nova Secció de Patinatge Artístic. La temporada 2010/11 el Club trasllada la seva activitat al pavelló municipal del Pujolet.