Taller de Paper i Cotó Roig presenten la samarreta i la bossa de Manresa

Ariadna Borràs, Susanna Ayala (Tallerdepaper) i Àngels Perramon (Cotó Roig) amb la samarreta de Manresa
Ariadna Borràs, Susanna Ayala (Tallerdepaper) i Àngels Perramon (Cotó Roig) amb la samarreta de Manresa | Cotó Roig
Redacció
28 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:05h
Cotó Roig i Tallerdepaper estrenen una samarreta i una bossa amb elements identificatius de la ciutat. L'artista manresana Susanna Ayala, de Tallerdepaper, ha posat els seus característics traços —coneguts per les seves nombroses obres en murs de Manresa— per dibuixar la ciutat des de la seva mirada. En concret, s'ha escollit l'entrada del Pont Vell, una de els estampes icòniques de la població. La bagenca Cotó Roig ha aportat unes samarretes amb el segell de cotó de proximitat.

Àngels Perramon i Rosa Escalé, de Cotó Roig, expliquen que la samarreta i la bossa "són fets a casa, on tots ens coneixem les cares i també la manera com treballa tothom que hi intervé: des dels agricultors andalusos de les Marismas de Lebrija a la indústria tèxtil catalana a Ripoll, Mataró i Navarcles. Passant també per Navàs, on Borinot ha treballat la serigrafia".

Els dos productes s'han posat per primer cop a la venda per Festa Major, en una parada que s'ha instal·lat al parc de la Seu, on aquest diumenge es desenvolupa el Pícnic de Festa Major. Des de les dotze del migdia fins a les dotze de la nit hi haurà foodtrucks i música amb Antonio el Remendao, els Filferro i diversos discjòqueis.

La idea de Cotó Roig i Tallerdepaper és iniciar un recorregut a partir de la setmana vinent per portar la samarreta i la bossa a museus i a espais on la puguin adquirir tant els veïns com els visitants i turistes de la ciutat. A la vegada, es volen anar ampliant els dissenys que evoquin els racons més característics i estimats de Manresa.