El teatre Conservatori omple de gent en la posada de llarg de les seves millores

Unes 600 persones van participar a les visites a l'equipament manresà després de les obres d'aquest estiu

El públic va poder comprovar les millores realitzades al teatre Conservatori
El públic va poder comprovar les millores realitzades al teatre Conservatori | Àngel Oliveras
Redacció
26 d'agost del 2016
Actualitzat a les 8:53h
Els Amics dels teatre Conservatori van organitzar conjuntament amb MEES una visita al renovat teatre Conservatori per veure les millores que s'hi han estat realitzant en els dos darrers mesos. Entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre de dijous, unes 600 persones van acudir a la cita entrant al teatre per l'entrada de públic o per la porta de ferro que dona a la Muralla de Sant Domènec. Un cop a dins i després d'observar les millores, els que ho van voler van poder escriure les seves opinions i comentaris en un llibre que els organitzadors havien preparat per l'ocasió.

Molts dels visitants del teatre Conservatori ho van aprofitar per entrar a veure l'Espai Manresa 1522 que des del mes de gener ocupa l'ala lateral que dona a la plaça de Sant Domènec. En els darrers 20 anys aquest era el local del Galliner que l'utilitzava com a punt de venda de les entrades. Amb anterioritat aquest espai havia sigut el bar del teatre.

L'espectacle amb el que s'inaugurà la renovació del teatre serà el dissabte 17 de setembre que s'hi presentarà el 2n Festival Màgic de Manresa organitzat per Manresa+comerç, l'associació Màgia Central i El Galliner.