Navàs instal·la vint-i-un nous senyals turístics a tot el terme

Plafó situat a Palà de Torroella
Plafó situat a Palà de Torroella | AjNvs
Redacció
19 d'agost del 2016
Actualitzat a les 15:33h
Amb el suport econòmic de l'àrea de turisme de la Diputació de Barcelona, l'ajuntament de Navàs ha implementat una segona fase del projecte de senyalització turística del municipi. Sobre un projecte redactat el 2014, l'any passat es portà a terme una primera col·locació de plafons i, aquest estiu, s'ha realitzat una segona fase. S'han senyalitzat una vintena de punts, bé com a espais o elements d'interès, bé com a indicadors direccionals per accedir-hi.

En aquesta nova tongada, s'han dissenyat i fabricat 21 nous senyals, dels quals dos són plafons amb informació general del municipi, a l'estil del que es troba a la plaça de l'ajuntament, ubicats a sant Cugat del Racó i sant Salvador de Torroella, i set són faristols informatius de nuclis i edificis d'especial interès patrimonial. En algun cas, també s'ha substituït senyalització anterior, malmesa o desactualitzada, amb la voluntat d'uniformitzar-la amb aquesta.

Indrets com el Mujal, Santa Maria de les Esglésies, Sant Pere de les Cigales o Sant Genís de Massadella passen a ser espais d'interès on el visitant, passant o excursionista també podrà posar la referència històrica a la seva fotografia.