Sallent treu a concurs les grades i l'equipament escènic de Cal Carrera

Cal Carrera a Sallent
Cal Carrera a Sallent | AjSllt
Redacció
18 d'agost del 2016
Actualitzat a les 14:28h
L'Ajuntament de Sallent ofereix a les empreses presentar ofertes de serveis fins el 31 d'agost per la Sala Polivalent Cal Carrera.

Per una banda, es requereix pel subministrament i instal·lació d'una grada telescòpica, cadires apilables i carros de transport. La grada comptarà amb 11 alçades/plataformes de 950mm d'amplada i una longitud frontal de 14m, motoritzada i traslladable, amb frens per fixar diferents configuracions. L'espai disposarà d'una capacitat de 505 cadires distribuïdes entre la grada telescòpica i cadires apilables. El plec de clàusules administratives defineix que el valor estimat del contracte és de 179.805,78 euros.

Per altra banda, també es treu a concurs la contractació del subministrament i instal·lació de l'equipament audiovisual i l'escènic per l'auditori i la sala polivalent per tal de poder funcionar en diversos formats. En aquest cas, el valor estimat és de 208.988,88 euros.

Les empreses interessades tenen temps de presentar la licitació fins el 31 d'agost a les oficines municipals amb la documentació especificada. Les obres de l'interior de “Cal Carrera” acabaran en les properes setmanes i comptarà amb dues sales: un espai polivalent i un per teatre.