CDC, satisferta de la gran àrea d'exclusió de l'Aeròdrom sobre Sant Fruitós

Les aeronaus no podran sobrevolar les zones per sota dels 2.000 peus

Redacció
12 d'agost del 2016
Actualitzat a les 9:09h
Convergència a Sant Fruitós ha emès una comunicat que es mostren satisfets després de fer-se públic que en el PDUA de l'Aeròdrom quedarà recollida una gran àrea d'exclusió sobre Sant Fruitós de Bages i sobre la urbanització de Pineda de Bages i Ampans -a més a més de a Santpedor- on les avionetes no podran sobrevolar aquestes zones per sota dels 2.000 peus.

De fet, tal i com recorden els nacionalistes "el nostre grup municipal va ser l'únic grup de Sant Fruitós que va presentar al·legacions al PDUA" i ha aconseguit, després de reunions amb els tècnics i representants de la Generalitat, que entre d'altres, "també s'exclogui explícitament els usos comercials, vols nocturns i acrobàcies".

CDC entén que totes aquestes millores "reduiran significativament el soroll que actualment provoca aquesta instal·lació". Tot i aquesta bona notícia, els nacionalistes es comprometen a seguir treballant "defensant el progrés, però sobretot, el benestar i la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages".