Núria Picas es planteja l'Ultra Pirineu per la lesió que va patir a l'Epic Trail Aigüestortes

La corredora manresana veu "molt difícil" poder-hi participar, després que l'organització hagi confirmat la seva presència

Núria Picas , amb un dels seus llibres.
Núria Picas , amb un dels seus llibres. | Adrià Costa
Aida Morales
29 de juliol del 2016
Actualitzat a les 21:20h
Justament aquest dijous, l'organització de l'Ultra Pirineu confirmava la presència de Núria Picas en aquesta cursa de 110 quilòmetres que discorre pel Parc Natural del Cadí-Moixeró. No obstant això, hores després la corredora manresana resident a Berga ha explicat a NacióBerguedà que veu "molt difícil" finalment poder-hi participar, a causa la lesió que va patir a la BUFF Epic Trail Aigüestortes. 

Tal com ha explicat a aquest diari, li agradaria molt poder formar part dels corredors anunciats per l'organització, però la lesió li ho està fent repensar. De fet, Picas ja no va poder acabar aquesta darrera cursa, que va haver d'abandonar per mal al turmell. Sigui com sigui, però, per a la berguedana l'esperança és l'última cosa que es perd i, per tant, tampoc ho descarta. 

Aquest dijous, l'organització de l'Ultra Pirineu anunciava la participació de diversos atletes de nivell, com ara Ida Nilsson, i Maite Maiora, recent campiona del Món de Skymarathon, Gemma Arenas o l'americana Hillary Allen, cinquena a la Transvulcania d'aquest any. En homes, la llista s'allargava més, amb noms com el de Zaid Ait Malek i Miguel Heras, que l'any passat van quedar 2n i 3r, respectivament, després de Kilian Jornet, o Cristofer Clemente, Francesc Solé, Gerard Morales, Cristobal Adell, Pau Capell, Jessed Hernández o l'italià Fluvio Dapit.