Aloy es mostra «sorprès» per la denúncia de Sant Fruitós al canvi d'usos del Parc Tecnològic

El regidor de Planejament i Projectes Urbans de l'Ajuntament de Manresa, Marc Aloy
El regidor de Planejament i Projectes Urbans de l'Ajuntament de Manresa, Marc Aloy | Pere Fontanals
20 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:37h
El regidor de Planejament i Projectes Urbans de l'Ajuntament de Manresa, Marc Aloy, s'ha mostrat "sorprès" aquest dimecres a la tarda per la denúncia que l'Ajuntament de Sant Fruitós ha presentat als jutjats de Barcelona pel canvi d'usos del Parc Tecnològic. Aloy, que ha parlat després de presentar als mitjans el projecte de la Plaça Bonavista, ha recordat que "aquests nous usos no són efectius fins al final de tota la tramitació", que necessita de "l'aprovació en el Consorci del Parc de l'Agulla" on l'Ajuntament de Sant Fruitós hi està representat.

El regidor ha explicat que el canvi d'usos es va decidir després que l'Ajuntament de Manresa visités parcs tecnològics d'altres ciutats "i comprovés que els criteris d'admissió d'empreses eren més laxes, de manera que el parc de Manresa perdia competitivitat. Aloy ha més a més ha aclarit que el canvi d'usos "no afecta a tot el parc".

Pel que fa al tema hoteler, Aloy ha recordat que el projecte manresà data de febrer de 2015, "molt abans que es fes públic el projecte del Portal de l'Agulla" per part de Sant Fruitós. O sigui que "una cosa no té res a veure amb l'altra" tal i com va denunciar el passat mes d'abril l'alcalde de Sant Fruitós Joan Carles Batanés.