Art i solidaritat s'uneixen durant quatre dies a El Pont de Vilomara

De divendres i fins dilluns, la Casa de Cultura del poble serà l'escenari d'un mercat de d'art i el 20% del cost de cada obra es destinarà a l'Associació contra el càncer infantil Adrián González Lanza

Redacció
20 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:08h
Com cada any, i dins la Festa Major del Pont de Vilomara, l'ajuntament del poble organitza una exposició d'artistes locals a la Casa de Cultura, en la qual aquest any hi prendran part setze pintors del municipi, que exposaran les seves obres a partir d'aquest divendres 22 de juliol i fins el dia 25. 

En cada edició d'aquesta exposició també es duu a terme un acte solidari. L'any passat, per exemple, es va pintar un quadre de grans dimensions a 16 mans i es va subhastar entre el públic assistent a la inauguració. Tot el que es va recaptar va anar a parar a l'Associació contra el càncer infantil Adrián González Lanza. Una associació creada, també, a El Pont de Vilomara.

Enguany també es durà a terme un acte solidari, però serà paral·lel a l'exposició. Es tracta d'un Mercat d'Art que tindrà lloc els dies 22, 23, 24 i 25 de juliol a la Casa de Cultura. Tots els pintors que ho desitgin podran vendre la seva obra aportant un 20% de la recaptació a una entitat que vetlla per la salut dels més petits.

Tan l'exposició d'artistes locals com el Mercat d'Art s'inauguraran aquest divendres a les set de la tarda i es podran visitar fins dilluns, de deu del matí a una del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre.