El 33è Festival Internacional de Música Francesc Viñas arriba a Moià aquest dissabte

El primer concert el durà a terme el flautista granollerí Claudi Arimany i l'Orquestra de Cambra del Reial Cercle Artístic de Barcelona

El prestigiós flautista Claudi Arimany serà el primer convidat del Festival
El prestigiós flautista Claudi Arimany serà el primer convidat del Festival | Youtube
Redacció
19 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:41h
El Festival Internacional de Música Francesc Viñas de Moià -conegut, també, com el Festival de la Catalunya Central i organitzat per les Joventuts Musicals de Moià- arriba, enguany, a la seva trenta-tresena edició amb un programa tan o més ambiciós que en les anteriors temporades. 

El festival donarà el tret de sortida aquest dissabte 23 de juliol, a les deu del vespre, a l'església de l'escola Pia de Moià, amb un concert del prestigiós flautista granollerí Claudi Arimany, considerat hereu directe, quant a estil interpretatiu i concepte musical, de Jean-Pierre Rampal, el responsable directe de retornar la popularitat de la flauta travessera com a instrument solista clàssic com no ho havia estat des del segle XVIII.

Després de la interpretació d'Arimany, a dos quarts de dotze de la nit, l'Orquestra de Cambra del Reial Cercle Artístic de Barcelona (ORCA) oferirà un concert de la mà del director Javier Mateos.

Més concerts

L'activitat musical seguirà el dissabte 6 d'agost, amb un concert de la pianista suïssa-espanyola Katia Michel que tindrà lloc a l'Auditori de Moià. 

El 16 d'agost els encarregats de seguir amb la programació del festival seran els membres del Cor Giovinetto, que van quedar segons classificats en la tercera edició del programa de corals "Oh Happy Day" de tv3. Interpreteran un repertori de les seves peces més conegudes al parc municipal del poble moianès.

La següent artista convidada serà la soprano Sara Blach, que actuarà a l'església de l'escola Pia de Moià el 17 d'agost. Tres dies més tard, el dia 20, l'orquestra solsonina AIMS interpretarà un concert sota la direcció de Sergey Ostrovsky, a l'església de l'escola Pia. 

Finalment, l'encarregat de cloure la trenta-tresena edició del festival serà el pianista martorellenc Daniel Ligorio, que interpretarà un autèntic recital d'emocions el 3 de setembre a l'Auditori de Moià.
Arxivat a