La cursa Four Factors i un concert de Teràpia de Shock, a la nova edició dels Benet Games

El festival, que es durà a terme el mes d'octubre, constarà de 15 espais diferents amb activitats esporives, exhibicions, concerts i competicions

La cursa Four Factors serà una de les protagonistes dels propers Benet Games
La cursa Four Factors serà una de les protagonistes dels propers Benet Games | Anoiadiari.cat
Redacció
19 de juliol del 2016
Actualitzat a les 15:42h
El Bosquet de Sant Fruitós de Bages i Sant Benet de Bages tornaran a acollir els dies 1 i 2 d'octubre els Benet Games, una proposta d'esports a l'aire lliure que combina activitats infantils i familiars, música, activitats competitives i zona d'exposicions.  

Un any més, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitza per tercer any consecutiu un festival que es consolida en l'agenda de propostes lúdiques de primer nivell de la Catalunya Central.

Una de les novetats d'enguany és l'increment de les activitats repartides en 15 espais diferents, que permetrà que hi hagi encara més oferta d'activitats amb rocòdroms i tirolines, circuits d'slack line, laberint de palla, vol captiu en globus aerostàtic, inflables, circuits de push bike, bateig de submarinisme, kayak, construcció de tipis, pump track i altres activitats que són tendència com el tap surf o el long board, entre d'altres.  

El Bosquet de Sant Fruitós de Bages concentrarà totes les activitats, exhibicions, concerts i competicions, mentre que l'emblemàtic Sant Benet de Bages serà el punt on s'hi establiran els avituallaments d'algunes de les proves esportives.

A banda dels múltiples esports que els assistents podran practicar també hi haurà exhibicions, actuacions musicals amb entrada gratuïta -algunes ja confirmades com l'actuació el diumenge al migdia del grup garrotxí Teràpia de Shock- i competicions esportives com el Campionat de Catalunya i Espanya de Biketrial, un Open Infantil de BTT, el Trofeu de Cronometratge Individual de bicicleta de muntanya de la Catalunya Central, una caminada i pedalada popular fins a Sant Benet de Bages o la cursa Four Factors, entre d'altres.

S'espera que milers de persones passin per Sant Fruitós de Bages al llarg del cap de setmana. L'accés al festival serà lliure i moltes de les activitats seran gratuïtes. En el cas de les propostes de pagament el cost serà d'1 Benet, 2 Benets o 4 Benets, tenint en compte que 1 Benet equival a 1 euro.