El cofundador de Cowocat parlarà del «coworking» en el marc de l'Open Share

Ho farà aquest dijous, a les set de la tarda, al local de Share Coworking

Redacció
19 de juliol del 2016
Actualitzat el 04 d'agost a la 13:27h
Share Coworking, l'espai manresà situat a la carretera Cardona número 30 que té la voluntat que diversos professionals independents i emprenedors comparteixin un mateix espai de feina per fomentar la col·laboració, el treball en un espai comunitari i multidisciplinari i la feina en xarxa, va donar el tret de sortida, el passat dijous 14 de juliol a la que ells anomenen "la primera festa Open Share".

Es tracta d'una iniciativa que té la voluntat d'apropar cada cop més a la ciutadania el concepte de treballar en un lloc físic comú. És per això que la primera activitat que van organitzar en el marc de l'Open Share va ser una festa en la qual hi van prendre part una seixantena de persones que van tenir l'oportunitat de conèixer l'espai manresà, tot degustant cerveses de proximitat envoltats d'un ambient musical chill out.

La propera activitat organitzada des de Share Coworking i que s'emmarca, també, en la jornada Open Share, serà una xerrada que durà a terme Jordi Silvente, cofundador de Cowocat, l'associació catalana de coworkings. Silvente parlarà del concepte "coworking" més enllà de l'espai. Ho farà aquest dijous 21 de juliol a les set de la tarda al local de la carretera Cardona.

Open Share seguirà amb el seu calendari d'activitats un cop passat l'estiu, entre les quals s'hi trobarà una xerrada a càrrec de Marc Bernadich; una de la mà de Pere Rosales, i un curs de fotografia impartit per Eva Bozzo.