Allau d'insults a l'alcalde de Cardona per estar en contra de multar els CAT a la matrícula

El portal revisionista espanyol Dolça Catalunya posa Ferran Estruch al centre de la diana per l'afer del policia local que va multar una conductora per dur l'adhesiu a la matrícula

L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, en una imatge d'arxiu
L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, en una imatge d'arxiu | ERC
15 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:52h
Ferran Estruch, l'alcalde de Cardona, ha estat insultat i amenaçat a través de la xarxa després que el portal revisionista espanyol Dolça Catalunya l'hagi situat al centre de la diana per mostrar el seu desacord amb la decisió d'un agent de la seva policia local de multar un vehicle que duia un adhesiu amb el CAT a sobre de la matrícula.

El passat 12 de juliol, un agent de la Policia Local de Cardona va multar una veïna de la vila ducal per dur un adhesiu amb el CAT a la matrícula del seu cotxe. Posteriorment, Ferran Estruch explicava des de Regió7 que "va ser una decisió individual d’aquest agent, de la qual jo personalment, com a alcalde, no hi estic gens d'acord".

A partir d'aquí, el portal nacionalista espanyol va crear un apunt amb un relat pormenoritzat dels fets, inventats o no, que ha provocat una allau de comentaris amb amenaces i insults cap a l'alcalde al mateix web i també a través de les xarxes socials. Tal ha sigut la magnitud de la resposta espanyolista, que l'Ajuntament de Cardona ha emès un comunicat en el que Estruch deixa la decisió de la retirada de la multa en mans del Servei Català del Trànsit, a qui la conductora afectada ha recorregut la multa.

El propi portal insta els seus lectors a escriure a través de correu electrònic a l'alcalde per traslladar-li les seves opinions.
Arxivat a