Ajuntament i Consell Comarcal guarden un minut de silenci per l'atemptat de Niça

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, que estava de visita al Bages, ha seguit el minut convocat per l'ens comarcal

Minut de silenci convocat al Consell Comarcal del Bages
Minut de silenci convocat al Consell Comarcal del Bages | CCBages
Redacció
15 de juliol del 2016
Actualitzat a les 14:21h
L'Ajuntament de Manresa i el Consell Comarcal del Bages han guardat aquest divendres al matí un minut de silenci aquest migdia per l'atemptat de la nit passada a Niça i la solidaritat amb les víctimes, els seus familiars i amics, i el conjunt del poble francès.

Regidors de la majoria de grups municipals, treballadors de l'Ajuntament, representants d'entitats i col·lectius diversos i ciutadans en general s'han aplegat davant de l'Ajuntament de Manresa, per fer un respectuós minut de silenci i mostrar el rebuig de la ciutat a l'atemptat. Igualment, totes les banderes de la façana de l'edifici consistorial onegen a mig pal, fins diumenge.

Per la seva part, el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, han encapçalat aquest migdia el minut de silenci que s'ha fet davant el Consell Comarcal del Bages.

A més dels dos presidents, hi eren presents també els consellers comarcals Albert Marañón, Eloi Hernàndez i Joan Badia, el vicepresident primer de la Diputació, Dionís Guiteras, el diputat delegat d'Espais Naturals i Medi Ambient i alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i personal tècnic del Consell Comarcal del Bages.

Manresa i el Bages han respost així a la crida de les entitats municipalistes i altres organismes i institucions i s'han afegit al rebuig a l'atac que ha provocat més de 80 morts a Niça, en plena celebració de la Festa Nacional del 14 de juliol.
 

Minut de silenci a l'Ajuntament de Manresa | AjM