«Posarem incansablement l'estelada del Collbaix tants cops com ens la tombin»

Aquest matí de dijous la bandera independentista que onejava a l'emblemàtica muntanya situada entre Manresa i Sant Joan de Vilatorrada ha desaparegut, i el màstil que l'aguantava ha estat tombat

El màstil que aguantava l'estelada del Collbaix ha estat tombat
El màstil que aguantava l'estelada del Collbaix ha estat tombat | CECB i ANC
Redacció
14 de juliol del 2016
Actualitzat a les 11:42h
Si ahir (dimecres) al vespre l'estelada que el Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB) i l'ANC van col·locar el passat 1 de maig al cim del Collbaix onejava amb normalitat, aquest matí de dijous, diverses persones que han pujat al turó han informat que la bandera ja no hi era i que el màstil estava trencat i tombat.

Des de les dues entitats s'ha manifestat que "posarem incansablement l'estelada del Collbaix tants cops com ens la tombin" i d'aquí uns dies anunciaran la data en la qual la tornaran a reestablir.

Una bretolada amb antecedents

No és el primer cop que el CECB i l'ANC han de tornar a posar la bandera independentista al Collbaix. De fet, el passat 10 de setembre ja va succeir un fet semblant al que ha passat aquest dijous. En aquell cas, l'estelada va aparèixer cremada i amb el màstil tombat i els dos col·lectius la van recol·locar el diumenge abans de les eleccions a Catalunya del 27 de setembre, el dia 20.