Laura Vilagrà tracta la problemàtica d'Ercros a Cardona

Laura Vilagrà, a la dreta, durant la seva visita a Cardona
Laura Vilagrà, a la dreta, durant la seva visita a Cardona | GdeC
Redacció
13 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:36h
Laura Vilagrà, delegada del Govern a la Catalunya Central, ha visitat Cardona aquest dimecres, on ha estat rebuda per l'alcalde, Ferran Estruch, i per la segona tinent d'alcalde, Aida Molner.
 
Abans de signar al Llibre d'Honor, han tractat diversos temes relacionats amb el municipi, i sobretot, els referits a Ercros. Tot i que no hi ha cap decisió presa sobre el futur de l'explotació a Cardona, l'alcalde ha alertat sobre la possibilitat que l'empresa deixi d'extreure material de l'antic dipòsit de rebuig a finals de 2017 i , per tant, no es pugui completar la recuperació de la Vall Salina tal i com estava previst. 
 
Vilagrà ha expressat la seva plena disposició a treballar conjuntament amb el consistori per tractar de resoldre la problemàtica. Per la seva part, l'alcalde ha volgut "agrair el suport de la delegada per intentar resoldre el tema d'Ercros".
 
Aquest dijous l'Ajuntament es reunirà amb les direccions generals de Mines, d'Indústria i de Qualitat Ambiental, i divendres, amb el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.
Arxivat a