La XIV edició del cicle cultural «L'hora del pati» anirà destinada al públic familiar

La primera activitat es durà a terme aquest dijous a les set de la tarda

Redacció
13 de juliol del 2016
Actualitzat a les 9:48h
La delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ja ho té tot a punt per posar en marxa la catorzena edició del cicle d'activitats culturals "L'hora del pati". Enguany la programació estarà íntegrament destinada al públic familiar.

El tret de sortida -que serà aquest dijous, 14 de juliol, a les set de la tarda- el donarà un taller d'instruments musicals que anirà a càrrec del músic, creador i educador, Raül Benéitez. Un cop tots els menuts hagin construit el seu instrument, faran un concert tots plegats.

La següent activitat tindrà lloc el dijous 21 de juliol a les set de la tarda. Diversos monitors del CAE ajudaran els nens i nenes a construir a través de jocs com el Kapla i el Tom Tect. A dos quarts de nou del vespre la Coral Infantil Escodines oferirà un concert.

El cicle "L'hora del pati" acabarà el dijous 28 de juliol amb un taller de papiroflèxia a càrrec de Jordi Adell, que començarà a les set de la tarda. Més tard, a dos quarts de nou del vespre, l'Ós Mandrós explicarà una colla de contes protagonitzats per titelles i objectes.

Tots les activitats que es duran a terme seran gratuïtes i tindran lloc al pati de la Casa Lluvià. Per poder realitzar els tallers infantils s'ha de fer inscripció prèvia trucant al 93 875 18 00 o enviant un correu electrònic a [email protected].