Sor Lucía defensa Leo Messi a Twitter i «li plouen pals» d'arreu

Piulada de Sor Lucía que ha esverat la xarxa
Piulada de Sor Lucía que ha esverat la xarxa | Twitter
Redacció
11 de juliol del 2016
Actualitzat a les 21:04h

No és un secret l'afició que la monja dominica manresana Sor Lucía Caram té pel futbol, pel Barça i per Leo Messi. A més a més d'aquesta afició esportiva, la monja és compatriota del millor jugador del món i la Fundació del FC Barcelona és un dels partners de la campanya #Invulnerables que ella mateixa condueix per combatre la pobresa infantil. O sigui que té prous lligams tant amb el jugador com amb el club.

Arran d'això segurament, Caram ha estat una de les primeres personalitats que s'ha pronunciat a Twitter a favor de la campanya #TodosSomosMessi en suport a l'astre argentí declarat culpable de defraudar la Hisenda espanyola i condemnat, entre d'altres, a 21 mesos de presó.

Aquest declaració, però, no li ha sortit gratuïta a la monja contemplativa. Igual que va passar fa unes setmanes quan va preguntar a la mateixa xarxa social "quan era el funeral de la CUP", la resposta dels internautes recriminant-li, en el millor dels casos, la poca coherència mostrada amb quan el defraudador és un polític, ha estat constant.