Sant Vicenç de Castellet viu un cap de setmana intens de Festa Major

Imatge d'un dels moments del correfoc que es va dur a terme durant la Festa Major de Sant Vicenç
Imatge d'un dels moments del correfoc que es va dur a terme durant la Festa Major de Sant Vicenç | Catpress
Redacció
11 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:21h
Sant Vicenç de Castellet tancarà aquest dilluns 11 de juliol els actes del programa de Festa Major. La participació, el bon ambient i una actitud 100% festiva han estat els denominadors comuns d'una Festa Major que aquesta nit s'acomiadarà amb la cantada d'havaneres. 

En un any de novetats i de decidida aposta festiva, la Festa Major de Sant Vicenç va reunir aproximadament uns 3.000 assistents al concert d'Els Catarres, de divendres al vespre, un dels darrers espectacles que la formació oferirà després que fa uns mesos anunciés que es retirava durant un temps.

El renovat Correfoc, que per primera vegada va combinar correfoc i espectacles en 4 places del poble, també va ser un èxit rotund de participació.

El tradicional castell de focs de cloenda, previst per a aquesta nit, s'ha hagut d'anul·lar a causa de l'elevat risc d'incendi.
 
Medalla 2016
Un dels moments més especials del cap de setmana va ser la proclamació de la Medalla de Sant Vicenç de Castellet 2016 que va atorgar-se a Josep Gomàriz, fundador i president de la Penya Blaugrana. 

La iniciativa, que es va fer pública dissabte després d'un procés participatiu en què es van recollir més d'un miler de vots, distingeix per primera vegada una persona del municipi que ha destacat en el seu àmbit. 

Gomàriz, de 74 anys, casat, pare de dos fills i avi, és una persona implicada amb el teixit cultural i esportiu de Sant Vicenç de Castellet. La Penya Blaugrana té una intensa activitat social i és la quarta penya del món en nombre de socis. 

Josep Gomàriz va rebre la medalla d'or i de plata, en format de pin. L'Ajuntament també va obsequiar amb un detall els set finalistes que van optat a la primera Medalla del municipi.