La festa Estels de Vida celebra 10 anys lluitant contra les addiccions

Redacció
07 de juliol del 2016
Actualitzat a la 13:30h
Joves i grans intenten fer volar estels al camp de futbol de la Balconada, en una edició passada d'Estels de Vida
Joves i grans intenten fer volar estels al camp de futbol de la Balconada, en una edició passada d'Estels de Vida | AVV Balconada
La festa Estels de Vida -una campanya que es va iniciar l'any 2006 per sensibilitzar, sobretot els col·lectius d'infants i joves pel que fa a les addiccions- complirà deu anys. 

Com en cada edició, hi ha una entitat que organitza la festa i, enguany, aquesta serà l'Associació Cultural Argentina. Així mateix, també hi ha una associació de veïns que rep l'encàrrec de ser la seu on es duran a terme les activitats de la jornada, que en aquest cas serà el barri Saldes-Plaça Catalunya. De fet, aquesta barriada inclourà els actes d'Estels de Vida en la programació de la seva festa major d'estiu.

Els actes s'iniciaran el proper dijous 14 de juliol amb la xerrada "Drogues i lleis", que duran a terme els Mossos d'Esquadra i que tindrà lloc al centre cívic Selves i Carner a les set de la tarda.

El divendres dia 15 a les sis de la tarda s'efectuarà l'acte central de la festa a la Plaça Catalunya, amb un taller de construcció d'estels, un de maquillatge i diversos jocs infantils. Seguidament hi haurà un berenar popular per a tots els assistents i a les vuit menys cinc de la tarda es repartiran diversos estels per enlairar-los i fer-los volar en favor d'una vida saludable sense addiccions.