Tailàndia, la principal destinació dels usuaris de la Unitat de Salut Internacional de Manresa

En el decurs del mes de juny el consultori de la capital del Bages ha rebut 86 visites

per Redacció , Manresa, 7 de juliol de 2016 a les 12:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tailàndia i l'Índia són les principals destinacions dels usuaris que aquest mes de juny han estat atesos als consultoris de Manresa, Vic i Igualada de la Unitat de Salut Internacional de l'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central. 

En aquest període de l'any la majoria de les consultes que s'atenen a la Unitat tenen una relació directa amb les destinacions de les vacances d'estiu, mentre que els altres mesos de l'any hi ha una incidència més gran dels viatges de caràcter professional i familiar.


En el decurs del mes de juny, el consultori on s'han fet més primeres visites és Vic, amb 183; seguit de Manresa, amb 86, i d'Igualada, amb 83. El final de la primavera i el principi de l'estiu són els períodes amb una afluència més important d'usuaris d'aquest servei, als quals s'informa i assessora i, sovint, es vacuna.

Les principals destinacions dels usuaris de Manresa han estat Tailàndia (24), Vietnam (9), Indonèsia (8) Índia (8) i el Nepal (7). 

 

Participació