El Campionat Nacional de Catalunya de Triatló arriba diumenge a Cardona

El Campionat Nacional de Catalunya de Triatló començarà al pantà de Sant Ponç
El Campionat Nacional de Catalunya de Triatló començarà al pantà de Sant Ponç | TDC
Redacció
07 de juliol del 2016
Actualitzat el 11 de juliol a la 1:03h
Aquest diumenge 10 de juliol se celebrarà la primera edició del Triatló CEME – Vall del Cardener, una prova que decidirà el Campionat Nacional de Catalunya Absolut Elite i que també inclou la quarta prova del campionat de Catalunya de Triatló per a policies i bombers.

El triatló portarà a Cardona els principals esportistes d'aquesta disciplina que combina la natació, el ciclisme en ruta i la cursa atlètica. La prova està oberta a tots els esportistes amb llicència federativa i també als no federats (amb llicència de dia) i consta de tres categories (Absoluta, Policies i Bombers, i equips) en les modalitats masculina i femenina.

El Triatló CEME – Vall del Cardener, organitzat conjuntament pel Club Esportiu Mossos d'Esquadra (CEME) i l'Ajuntament de Cardona, és diferent a la gran majoria de proves del circuit ja que comença en un indret i finalitza en un altre.

El tram de natació constarà de 1500 metres i és realitzarà al pantà de Sant Ponç, al municipi de Navès, i consistirà de dues voltes de 750 metres. Seguidament, el tram de ciclisme s'iniciarà al pàrquing del pantà i transcorrerà durant 38 quilometres per carreteres secundaries tallades al trànsit, i tindrà el seu punt més alt al Santuari del Miracle.

Finalment començarà el descens fins a la població de Cardona i conclourà al centre del poble a la plaça de la Fira. En total acumularà un desnivell positiu de 560 metres. La prova finalitzarà amb una cursa atlètica de 10 quilometres amb sortida i arribada a la plaça de la Fira de Cardona.
Arxivat a