Gran part dels alumnes de l'Escola Montserrat troben feina amb mig any

En els cicles formatius de grau superior, la xifra és d'un 60%; en el cas del grau mitjà, 1 de cada 3 alumnes ja treballa

per Redacció , Sant Vicenç de Castellet, 5 de juliol de 2016 a les 12:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un 60% dels alumnes de cicles de grau superiors i un 30% dels de grau mitjà de l'Escola Montserrat –ubicada a Sant Vicenç de Castellet i dedicada a la Formació Professional- troben feina només mig any després d'haver acabat els estudis. Aquesta és la principal dada de l'informe d'inserció laboral que l'Escola elabora cada any i que correspon al curs 2014-2015.
 

Els cicles amb un major índex d'inserció són Administració i finances, que té el 100% dels seus exalumnes treballant; en segon lloc, hi ha Comerç Internacional, que arriba fins a un 87,5% d'inserció laboral; i Gestió comercial i màrqueting, amb un 40%. En Educació infantil i els cicles de grau mitjà, les xifres d'inserció també són molt positives, amb 1 de cada 3 alumnes treballant, o treballant i estudiant alhora, sis mesos després d'haver acabat els estudis.
 

L'informe també avalua qualitativament els llocs de treball dels exalumnes recollint la relació entre els estudis que han fet i el treball professional que estan desenvolupant. En el cas de Gestió comercial i màrqueting i Atenció a les persones en situació de dependència, aquesta xifra se situa en el 100%. En global, en els cicles de grau superior, un 77% dels alumnes que estan treballant ho fa en feines relacionades amb els seus estudis.

 

Participació