Les estrenes dels musicals d'MTM reuneixen un miler d'espectadors

Redacció
05 de juliol del 2016
Actualitzat el 06 de juliol a les 0:22h
Un dels moments del musical que van protagonitzar el grup de joves d'MTM
Un dels moments del musical que van protagonitzar el grup de joves d'MTM | MTM
Manresa Teatre Musical (MTM) va estrenar, el cap de setmana passat, a la sala Els Carlins de Manresa, els muntatge Supercalifragillistik i Sweet Charity dirigits, tots dos, per Jordi Gener; amb coreografies de Pablo Testa, i direcció vocal a càrrec d'Eli Paulet, i va aplegar més de mil persones de públic entre totes les funcions.

El primer, que va anar a càrrec del grup de joves de l'escola, és una adaptació del musical Mary Poppins que explica la història de la famosa mainadera inspirada en els llibres de P.L. Travers de la qual Walt Disney va fer una pel·lícula, el 1964, protagonitzada per Julie Andrews. El muntatge de l'escola de teatre musical va situar damunt l'escenari un grup de 23 nois i noies, d'entre 12 i 14 anys, cantant i ballant en directe.

El segon espectacle, Sweet Charity, va estar protagonitzat pels actors del grup d'adults d'MTM. El muntatge explica la història de deu dones atrapades en l'ambient sòrdid i miserable d'un bordell, que somien en una existència més digna. Tot i que la desgràcia les persegueix no perden l'esperança, convençudes que la vida té cops de sort inesperats i que, algun dia, els ha de tocar a elles.

Tots dos espectacles van gaudir d'un gran èxit que es va traduir en més de mil entrades venudes.