Bo de Debò compra les instal·lacions de l'antiga Power Controls a Sant Vicenç

Amb aquesta i un magatzem que inaugurarà el mes de juliol, l'empresa de plats preparats comptarà amb tres naus a la població del Bages sud

Seu de l'empresa Bo de Debò a Sant Vicenç de Castellet
Seu de l'empresa Bo de Debò a Sant Vicenç de Castellet | Bo de Debò
Redacció
28 de juny del 2016
Actualitzat a les 20:22h
L'elaborador de plats preparats català Bo de Debò ha comprat la planta de 5.600 metres quadrats que ocupava fins a 2013 Power Controls a Sant Vicenç de Castellet, segons informa Expansión. El fabricant ja té la seva seu a Sant Vicenç de Castellet i el proper mes de juliol té previst inaugurar un magatzem de 1.500 metres quadrats, també en aquesta població del Bages sud.

La nau industrial recentment adquirida era propietat de la família Agut, que el 1992 va vendre la seva empresa a General Electric que hi va muntar Power Controls, dedicada a la fabricació de components per a xarxes elèctriques, fins que ara fa tres anys va tancar deixant 135 treballadors al carrer després de nombroses movilitzacions.

Bo de Debò, té prevista una inversió d'entre sis i set milions d'euros per convertir la planta en la seva segona fàbrica. Segons la mateixa informació, aquesta quantitat inclou el preu de compra de la nau.

Bo de Debó, va néixer el 1942 com a carnisseria que es va transformar després en un supermercat. Va començar a fabricar plats industrials a nivell industrial el 2002 des de Terrassa. El 2011 l'empresa es va traslladar a una nau de 2.500 metres quadrats de Sant Vicenç on s'ha mantingut fins ara.