Mireia Badia pateix una avaria en la segona prova del Campionat del Món d'Enduro

La manresana Mireia Badia durant la prova a Suècia
La manresana Mireia Badia durant la prova a Suècia | Kebo
Redacció
19 de juny del 2016
Actualitzat a les 23:29h
Mireia Badia no ha estat de sort a la segona cursa del Campionat del Món d'Enduro disputada aquest cap de setmana a la localitat Sueca de Enkoping. Les inclemències meteorològiques i els problemes mecànics han marcat la participació de la manresana en aquesta segona cita mundialista, però malgrat aquestes circumstàncies, el balanç de la seva participació és positiu per l'experiència adquirida.

La pilot bagenca va començar molt bé la seva participació en aquesta cursa classificant-se cinquena al Supertest celebrat divendres. Un dia després, la pluja torrencial que va caure al llarg de tot el dia va deixar el traçat de la prova molt enfangat i amb molt mal estat. Malgrat la seva manca d'experiència en aquest terreny, Mireia Badia va aconseguir acabar la jornada i ho va fer en desena posició.

Aquest diumenge, les característiques del terreny no han canviat malgrat que no plovia i a aquesta dificultat s'ha afegit una avaria que ha aparegut a la moto de la manresana a mig recorregut i que ha acabat provocant la seva retirada.

Mireia Badia valora la seva segona experiència al Campionat del Món de l'especialitat. "El cert és que ha estat una cursa molt complicada perquè ha plogut molt", assegura. "La majoria del terreny estava molt enfangat i amb una sola traçada mentre que els llocs d'herba patinaven molt. Divendres va a anar molt bé al Supertest i em vaig classificar la cinquena de 14 participants. Ahir dissabte la situació ja es va complicar molt, però crec que acabar la jornada tot i penalitzar ja va ser prou important perquè no tinc experiència sobre aquest tipus de terreny on vaig acabar esgotada però molt satisfeta. Avui he tingut problemes amb l'embrague de la meva moto i m'he hagut de retirar a mitja cursa. Malgrat totes aquestes dificultats, estic molt satisfeta de com han anat les coses perquè he aprés moltíssim i he adquirit una experiència molt important pel que fa al pilotatge en terreny enfangat", explica.

"El meu objectiu en aquestes dues primers curses de la temporada, era el de tenir un primer contacte amb el Campionat i aprendre al màxim aprofitant la valuosa oportunitat que m'ha donat la Federació Espanyola de Motociclisme", ha conclòs.