Els Toquem Fusta guanyen el Ressó 2016

D'aquesta manera s'afegeixen als grups de música jove d'arreu de Catalunya que podran tocar a l'Acampada Jove 2016, que organitzen les JERC

Els Toquem Fusta durant la seva actuació a l'Stroika
Els Toquem Fusta durant la seva actuació a l'Stroika | JERC
Redacció
19 de juny del 2016
Actualitzat a les 22:18h
El grup Toquem Fusta s'ha proclamat campió del Ressò 2016. Els manresans es van imposar al concurs de música jove de la Catalunya Central, organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a la Catalunya Central, en el concert celebrat el passat dissabte a la Sala Stroika de Manresa, en el qual van participar més d'un centenar de persones.

Els guanyadors van ser escollits per votació popular. Concretament, els Toquem Fusta van aconseguir 62 vots. Per la seva part, els Crònics en van aconseguir 48, mentre que els Pol Nord es van quedar amb 20.

Després del concert, assistents i organitzadors van destacar l'alt nivell musical que van demostrar els tres grups, i que van ajudar a què el Ressò 2016 fos un èxit en tots els sentits. A més, els organitzadors destaquen, també, el nivell de tots els grups, també dels que no van ser seleccionats per tocar al concert, i agraeix a tots la participació. Tanmateix, la regional de les JERC a la Catalunya Central agraeix la confiança a la Sala Stroika, una de les més importants de la zona, on ja es va organitzar la darrera edició del concurs (2014), amb la qual es té un tracte pràcticament immillorable.

D'aquesta manera, els Toquem Fusta es proclamen campions del concurs de música jove de la Catalunya Central i, per tant, s'afegeixen als grups de música jove d'arreu de Catalunya que podran tocar a l'Acampada Jove 2016, que organitzen les JERC.