Les sancions de Sant Fruitós es podran pagar amb treballs en benefici de la comunitat

L'ordenança estipula un preu de 15 euros/hora amb una jornada d'un màxim de 7,5 hores/dia fins que es realitzi el pagament total de la sanció

Redacció
17 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:01h
Les persones que estiguin empadronades al municipi podran fer front als pagament de les sancions que se'ls imposi realitzant treballs per la comunitat, sempre que la seva situació econòmica no els permeti fer front al deute.

La nova ordenança reguladora estipula que els infractors podran realitzar aquests treballs sempre i quan les sancions que se'ls imputin siguin de caràcter lleu o greu, mai molt greu. El projecte també especifica que caldrà un informe tècnic realitzat pels serveis socials que certifiqui que el demandant és insolvent. Una vegada emès l'informe, l'ajuntament assignarà una determinada tasca a realitzar en funció de la persona i el tipus de deute.

L'ordenança estipula un preu de 15 euros/hora amb una jornada d'un màxim de 7,5 hores/dia fins que es realitzi el pagament total de la sanció, sempre tenint en compte la disponibilitat horària del demandant. Els treballs a realitzar es desenvoluparan en equipaments i serveis municipals.

Les persones que es poden acollir a aquesta nova ordenança són totes les persones empadronades al municipi que hagin complert els 14 anys, tenint en compte que els menors d'edat necessitaran una autorització prèvia del seu tutor legal.

Un cop finalitzats els treballs s'elaborarà un informe per determinar si queda abonat l'import, tenint en compte que l'incompliment horari o la manca de rendiment poden ser motiu per denegar el bescanvi.