Món Sant Benet acollirà l'acte de benvinguda i comiat del programa Joves i Ciència

S'han seleccionat cinquanta alumnes de 4t d'ESO amb l'objectiu que participin en activitats d'investigació científica

Redacció
16 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:05h
Cinquanta nois i noies de 4t d'ESO s'incorporaran aquest mes de juny al programa Joves i Ciència que impulsa la Fundació Catalunya-La Pedrera per fomentar la vocació científica entre els joves. L'acte de presentació de la nova promoció tindrà lloc el pròxim divendres, 17 de juny, a Món Sant Benet amb la presència de Germán Ramón-Cortés, president de la Fundació Catalunya-La Pedrera, i Marta Lacambra, directora general de la Fundació Catalunya-La Pedrera.

Durant l'acte també es farà el tradicional lliurament de diplomes dels estudiants de la promoció del 2014 que aquest estiu s'acomiaden del Programa Joves i Ciència.
La Fundació Catalunya-La Pedrera ha seleccionat aquests 50 estudiants que finalitzen ara el 4t curs d'ESO per participar en la novena edició del programa Joves i Ciència. El programa ofereix a aquests nois i noies la possibilitat de participar en activitats d'investigació i acompanya els estudiants seleccionats durant els dos cursos de Batxillerat fins arribar a la universitat. Tots els seleccionats s'incorporaran a finals de juny a la primera part del programa.

El programa Joves i Ciència s'inscriu en el objectiu de la Fundació per fomentar la vocació científica dels joves. Fins ara ja s'han beneficiat del programa, que va néixer l'any 2008, 464 estudiants entre totes les edicions.