«Cartes al Pare Jacob», la nova producció del grup de teatre de l'ACR de Fals

L'obra s'estrenarà el 18 de juny i es podrà veure en cinc funcions

Redacció
16 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:12h
El grup de teatre de l'Associació Cultural Recreativa (ACR) de Fals estrenarà aquest dissabte 18 de juny l'obra "Cartes al Pare Jacob", escrita pel finlandès Klaus Härö i adaptada, en aquesta ocasió, per Francesc Parcerisa i Lluís Tuneu. 

Es tracta d'una versió teatralitzada que es podria inscriure al gènere de teatre religiós i que convida a fer una reflexió sobre com la paciència i la bondat poden estovar un cor endurit per les circumstàncies i el temps, aconseguint que torni a ser permeable a l'esperança i els sentiments.

Un total de sis actors seran els que pujaran en un escenari que es col·locarà en un espai tan idíl·lic com les Torres del Fals i que interpretaran aquesta obra durant cinc dies. El primer serà el 18 de juny a les onze del matí i només hi podran assistir actors que formin part d'altres grups teatrals; el 19 de juny a les set de la tarda serà per tots aquells assistents que tinguin invitació. Finalment, els dies 24 (a les dotze del migdia), 25 i 26 de juny (a les set de la tarda) l'espectacle serà obert a tothom.

Tothom que tingui ganes de veure "Cartes al Pare Jacob" haurà de reservar plaça -són limitades- enviant un correu a francescparcerisasj@gmail.com o trucant al 608.52.57.37.