Localitzen sana i estàlvia a la zona del Suanya la manresana desapareguda aquest dimarts

Efectius dels cossos policíacs han localitzat aquest dijous al matí, a la zona del bosc del Suanya, Elisabet Domènech Mariano, la manresana de 37 anys desapareguda des de dimarts al matí

Redacció
16 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:58h
Efectius dels cossos de seguretat han localitzat aquest dijous matí Elisabet Domènech Mariano, manresana de 37 anys, que havia desaparegut dimarts. Un veí del Xup ha avisat a la policia quan se l'ha trobat per la zona. La dona era a la zona del bosc del Suanya i es troba bé de salut. 

Elisabet Domènech va desaparèixer dimarts poc abans de les sis del matí quan, segons les càmeres externes de la caserna de la Guàrdia Civil, se la va veure creuant el Pont Nou en direcció cap al Congost. Aquell mateix matí no es va presentar a la feina, a la plaça Valldaura de Manresa, i va començar la seva recerca per part de Mossos, Bombers i Policia Local. En les imatges de les càmeres i segons el testimoni d'un home que se la va creuar al Collbaix, anava amb una motxilla de grans dimensions i una bossa de plàstic a la mà.

Durant aquests dos dies, les diferents policies han rebut avisos de persones que asseguraven haver-la vist en diversos punts de la zona del Collbaix i el Suanya. El primer dia de la desaparició, dimarts, fins a dotze patrulles de Mossos d'Esquadra, amb un helicòpter, Policia Local i Bombers, van estar fent recerca per Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Rajadell i l'àrea que comprèn el Suanya i el Collbaix. Totes elles zones on la dona desapareguda acostuma a anar a passejar i a pescar, dues de les seves aficions. L'endemà, aquest dimecres, fins a set patrulles de Mossos han continuat pentinant el Collbaix i la zona est de l'Anella Verda. També els han ajudat la Policia Local, sobretot amb dos agents que, per la seva afició a la bicicleta, coneixen bé els camins i corriols d'aquesta àrea.