El Museu de Moià acull l'exposició «Menja bé, tu hi guanyes!»

Es podrà visitar de manera gratuïta entre el 14 al 28 de juny

Redacció
13 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:29h
Del 14 al 28 de juny, el Museu de Moià acull l'exposició temporal produïda per la Diputació de Barcelona Menja bé, tu hi guanyes!, i que arriba a la capital del Moianès després d'un treball conjunt del Museu de Moià i l'àrea de consum i sanitat de l'Ajuntament de Moià.

L'objectiu de l'exposició és promoure hàbits alimentaris saludables entre els infants. Ensenyar als infants què és la piràmide alimentària, que coneguin com es classifiquen els diferents tipus d'aliments i quina és la millor manera de combinar-los. Alhora que també, s'incideix en la importància de l'activitat física, tot plegat amb la finalitat de promoure un estil de vida més saludable.

Es tracta d'una exposició interactiva que utilitza diversos recursos, ja sigui mecànics (mitjançant l'obertura manual de panells), jocs multimèdia i visionat d'un audiovisual.

Horari Museu: Dijous, divendres i ponts: matí, 10.30 a 14h / Dissabte: matí, 10.30h a 14h i tarda, 15.30h a 18h. / Diumenges i festius: matí de 10.30 a 15h. L'accés a l'exposició temporal és gratuït.
Arxivat a