Sant Joan City celebra la Festa Major Infantil el cap de setmana

Redacció
13 de juny del 2016
Actualitzat el 15 de juny a les 11:57h
Sant Joan de Vilatorrada serà Sant Joan City durant el cap de setmana
Sant Joan de Vilatorrada serà Sant Joan City durant el cap de setmana | Miquel Martínez
Sant Joan de Vilatorrada ho té tot a punt per a una nova edició de la Festa Major Infantil Sant Joan City. De divendres a diumenge el municipi esdevindrà la capital infantil del Bages amb un programa que aquest any donarà protagonisme al centenari dels Pastorets de Folch i Torres. El muntatge Seny i Rauxa, ideat per l'Aula de les arts de carrer de Sant Joan, homenatjarà els Pastorets diumenge al migdia al Parc Catalunya. Abans, a partir de les 10 del matí els infants participaran a La tira al parc amb la gran sorpresa de Maverick. El vermut a Cal Gallifa posarà el punt i final a la Festa Major Infantil.

Inici divendres tarda

El programa d'actes començarà divendres a la tarda. A partir de les 6 arrencaran les dues cercaviles de colors, que acabaran a la Plaça Major amb una pluja de confeti. Al vespre es farà el sopar a la fresca amb la música de la SINS Band del SINS Cardener i els actes de divendres es tancaran amb el ball disco a Cal Gallifa. Dissabte el plat fort serà la merengada, ensabonada, ruixada i la piscina de xocolata a la Plaça Major a partir de les 5 de la tarda. Al vespre es farà el correfoc infantil i a la nit hi haurà correfoc al parc i l'espectacle de Foc Foc Crema al Parc Catalunya.

La festa és organitzada des del col·lectiu El Sidral i compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i la Roda Fundació. 
 

Programa de la Festa Major Infantil de Sant Joan