El Manresa FS aclareix que afegirà «UE Castellgalí» als seus equips «B»

El club manresà respon d'aquesta manera el CF Castellgalí que es queixava de l'ús que faran del pavelló a partir de la propera temporada

Redacció
10 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:10h
El Manresa Futbol Sala es a punt de signar un acord amb l'Ajuntament de Castellgalí i amb la UE Castellgalí perquè diversos equips seus, passin a jugar els seus partits al pavelló municipal de Castellgalí amb la denominació Manresa UE Castellgalí en comptes de l'actual de Manresa B.

El Club Manresa Futbol Sala respon d'aquesta manera la circular que l'equip de veteranes del CF Castellgalí va repartir pel poble i que NacióManresarecollia dijous, en la qual es queixaven d'haver estat apartades del seu horari habitual d'entrenament de cara a la temporada 2016-17 i posaven en dubte la incorporació del nom de Castellgalí en la denominació d'alguns equips del Manresa FS.
 
En relació als entrenaments, el Manresa Futbol Sala explica que utilitzarà els horaris que es varen acordar en la reunió celebrada entre els club UE Castellgalí i la secció de futbol sala del CF Castellgalí. Desprès d'aquesta reunió, explica el Manresa FS, ha quedat un negatiu d'una hora i mitja setmanal per als interessos de l'equip manresà "i no per això hem tirat enrere un projecte en benefici dels nens de Castellgalí i propi".

La intenció del Manresa FS és fer promoció del futbol sala a Castellgalí a canvi que diversos equips puguin entrenar al seu pavelló. Aquesta instal·lació té la particularitat de disposar de suficients horaris per fer-la rendible en benefici dels equips i per poder disputar els partits de cap de setmana en els corresponents partits de lliga del Manresa UE Castellgalí.