La Cambra fa un curs perquè els comerciants aprenguin a treure el màxim profit de les rebaixes

Vendre més, fidelitzar els clients i posicionar el negoci són alguns dels beneficis que els comerços poden treure de les rebaixes.

Redacció
01 de juny del 2009
A menys d’un mes perquè comenci la temporada de rebaixes d’estiu, la Cambra de Comerç de Manresa ha programat un curs amb l’objectiu que els comerciants aprenguin a teure’n el màxim profit. Com vendre més durant les rebaixes, com fer rebaixes sense perdre diners o com aprofitar aquest període per fidelitzar el client són alguns dels aspectes que es tractaran en aquest curs, que es farà en dos dies, els dilluns 8 i 15 de juny, i amb un horari especialment pensat per als comerciants, de dues del migdia a cinc de la tarda.

Amb aquest curs es pretén que els comerciants es replantegin el concepte de rebaixes i comencin a veure-les com una oportunitat de negoci. A partir d’exemples i casos pràctics, s’explicarà com fer previsions de compres i vendes, com fer accions promocionals d’acord amb la política comercial de cada establiment o com mantenir el marge comercial. El ponent del curs serà Miquel Rodríguez, consultor i professor expert en comerç i distribució.