Fan fora del seu horari al pavelló equips de Castellgalí per fer entrar el Manresa FS

El club del Bages sud es queixa que l'Ajuntament facilitarà la instal·lació als manresans de manera gratuïta i movent els horaris dels equips locals

Redacció
09 de juny del 2016
Actualitzat el 10 de juny a les 10:11h
L'equip de veteranes del futbol sala de Castellgalí han emès una circular que fan córrer per tot el poble on es mostren molt disgustades amb el govern municipal i sobretot amb la regidora d'Esports, Carme Lledó, i l'alcalde, Cristòfol Gimeno.

Segons l'escrit, l'Ajuntament ha arribat a un acord amb el Manresa FS per a què a partir de la temporada 2016-17 nou equips base d'aquest club entrenin i juguin a Castellgalí de forma gratuïta, de manera que el poble s'haurà de fer càrrec de les despeses de llum, aigua i manteniment durant el seu ús. L'acord contempla que els equips que juguin a Castellgalí passaran a dir-se Futbol Sala Manresa i Castellgalí, tot i que des del club local no es creuen aquest extrem.

El principal inconvenient de tot plegat, però, és que després de dos anys entrenant els dilluns de 19.30h a 21.00h, l'equip de veteranes local, format per mares del poble, ha vist com els canviaven l'horari sense consultar-les i, segons asseguren, la regidora "no pensa modificar la seva decisió".