L'Scott Marathon Aguilar de Segarra acull el Campionat de Catalunya Marató de BTT

El circuit de 65 quilòmetres decidirà els Campions de Catalunya Marató de BTT, aquest diumenge

El BTT de primer nivell arriba a Aguilar de Segarra
El BTT de primer nivell arriba a Aguilar de Segarra | Oriol Batista
Redacció
08 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:04h
El 12 de juny Aguilar de Segarra viurà la gran festa del Mountain Bike amb l’Scott Marathon Aguilar de Segarra - Marató Anbaso. La mítica prova d'Aguilar de Segarra serà en aquesta edició campionat de Catatunya Marató de BTT, i reunirà l'elit del mountain bike català i a ciclistes populars que no es perdran una cursa en un entorn ideal per a la bicicleta de muntanya amb opció de 65 i 35 quilòmetres.

La desena edició de la Marató Anbaso arriba amb un circuit posat al dia amb nous corriols combinats amb trams ràpids de pista per boscos i zones de cultius amb espectaculars vistes de les muntanyes de la Catalunya central. Un recorregut apassionant que passarà per Coromines, cal Xamal, Santa Magdalena de Còdol Rodó i Santa Maria del Grau, entre d'altres enclavaments de gran bellesa i singularitat.

El Campionat de Catalunya Marató de BTT, serà un dels majors atractius de l’Scott Marathon Aguilar de Segarra - Marató Anbaso, i es disputarà al traçat de 65 quilòmetres amb uns 1.600 metres de desnivell positiu que farà les delícies dels bikers més exigents. En l'apartat competitiu destaquen Roger Argelaguer, el campió del món M-30 Israel Núñez, l'excampió del món M-30 Pau Egeda i Jordi Carnicer. En fèmines Sandra Jordà parteix com a principal favorita tot i que cal comptar amb Mar Franco i Anna Villar, que reapareix en marathon després de la seva maternitat.

El programa de l'Scott Marathon Aguilar de Segarra - Marató Anbaso es completa amb la versió curta de 35 quilòmetres amb 800 metres de desnivell positiu de nivell iniciació apte per a tots els bikers, que constarà de 2 avituallaments i de l'Anbaso Kids, especialment dissenyada per els més petits. Un any més, Aguilar de Segarra es bolcarà amb la disputa de l’Scott Marathon Aguilar de Segarra - Marató Anbaso oferint als ciclistes servei de piscina, dutxa, botifarra i obsequi a tots els participants.