Creu Roja organitza la III Caminada nocturna a favor de projectes d'infància

Tindrà lloc el proper dissabte i enguany com a novetat es farà la I Passejada Nocturna Familiar

Redacció
08 de juny del 2016
Actualitzat el 12 de juny a les 22:35h
La Creu Roja a Manresa organitza el proper dissabte dia 11 de juny la tercera caminada nocturna i la I Passejada Nocturna Familiar, que tenen com a objectiu fomentar l'activitat física i els hàbits saludables i recaptar fons per als projectes d'infància que porta a terme l'entitat. 

La caminada nocturna s'iniciarà a les 9 de la nit al costat del pavelló del Nou Congost i el seu recorregut serà d'11,5 km que permetran descobrir interessants i atractius paratges en un context nocturn. 

Enguany com a novetat, s'ha fet un circuit de 5 km, per tal que els més menuts de casa puguin gaudir amb família d'una passejada nocturna.

Les persones interessades poden inscriure's a www.creurojamanresa.org, o el dia de la caminada al pavelló Nou Congost  a partir de 2/4 de 9.

El preu de la inscripció de la caminada és de 8 euros, i per als menors de 12 anys de 5 euros. Cadascun dels participants rebrà amb la inscripció una butlleta del Sorteig d'Or de la Creu Roja valorada en 5 euros, a banda de l'avituallament.

La caminada pretén recaptar fons per als projectes d'infància que l'entitat gestiona des de fa 25 anys. També té com objectiu, fomentar l'activitat física i els hàbits saludables.

Se celebraran els 25 anys d'atenció a la infància en situació de risc d'exclusió social a la ciutat. La dedicació de la Creu Roja a l'atenció a les persones, i sobretot als col·lectius més vulnerables fa que treballar amb infants hagi estat sempre una prioritat per l'Assemblea de Manresa.

Aquesta fita representa un llarg bagatge en l'atenció a infants especialment a través dels  tres projectes:

- Ludoteca Ludugurus, 25 anys treballant en el joc com a eina educativa.
- Centre Obert Casal-Ot, 25 anys de treball amb infància en risc social, 23 de manera diària i dos en caps de setmana.
- JNA (Joves Nucli Antic), que celebren els 10 anys de treball a través de l'esport amb adolescents en risc social.