Súria va viure diumenge l'estrena del cicle de Vermuts Musicals

Primera sessió del cicle Vermuts Musicals a Cal Balaguer del Porxo
Primera sessió del cicle Vermuts Musicals a Cal Balaguer del Porxo | AjSú
Redacció
08 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:55h
El cicle Vermuts Musicals a Cal Balaguer del Porxo de Súria va començar diumenge passat amb l'actuació de Suriako's Trio, que va reunir més d'una trentena de persones a la terrassa i a la segona planta d'aquest equipament municipal ubicat al Poble Vell. Les properes sessions tindran lloc els diumenges 12, 19 i 26 de juny, de 12.30 a 13.30 h.

Aquesta iniciativa inèdita es proposa enriquir la programació d'activitats culturals i de lleure al Poble Vell, revaloritzant l'espai de la terrassa de Cal Balaguer del Porxo i contribuint a la promoció de músics i grups locals amb actuacions en directe. L'organització del cicle Vermuts Musicals a Cal Balaguer del Porxo és a càrrec de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament.

L'acte va començar amb unes paraules de benvinguda del regidor d'Educació i Cultura, Ricard Reguant i Gallego, que va parlar sobre els objectius del cicle i les properes actuacions programades.

Suriako's Trio està format per Jordi Junyent, Arnau Martín i Glòria Tàpia. En la seva actuació, el grup surienc va oferir versions de conegudes cançons del pop i el rock de les darreres dècades.

Les properes sessions del cicle Vermuts Musicals a Cal Balaguer del Porxo seran les següents:

- Diumenge 12 de juny: Trio Stradivari.
- Diumenge 19 de juny: Morlan River.
- Diumenge 26 de juny: Mateu Peramiquel i Anaïs Vila.

Amb motiu d'aquesta primera edició dels Vermuts Musicals a Cal Balaguer del Porxo, s'ha estrenat la marca Jo sóc #artdicte, que identificarà altres activitats organitzades des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Súria.
Arxivat a