Fira Mediterrània presenta 'Anem de viatge!'

Es tracta d'una experiència pilot realitzada amb alumnes de 6è del CEIP Pare Algué que pretén apropar els joves a les músiques mediterrànies.

Redacció
01 de juny del 2009


Fira Mediterrània ha presentat una experiència pilot amb els alumnes de sisè de primària del CEIP Pare Algué de Manresa: el taller d´espectacle multimèdia ANEM DE VIATGE! Aquest projecte parteix de conjugar el treball amb la maleta pedagògica “Oides Mediterrànies” de l’Associació de Creació Documental Mapasonor amb el seguiment i coneixement d´artistes que participen a la Fira Mediterrània. La idea original i direcció del projecte es de Elena Castelar (Zotal teatre-Zart ).

Anem de viatge! és un projecte que pretén apropar els joves a les músiques mediterrànies fomentant el coneixement i els valors interculturals, en un moment on la diversitat cultural forma part de la realitat quotidiana més immediata.

A través de la música se’ls vol introduir en les diverses cultures mediterrànies i convidar-los a descobrir els llaços que hi ha entre elles, fins i tot quan pateixen conflictes, discriminacions, etc.

Aquest projecte parteix de la idea original i la coordinació de l’Associació de Creació Documental Mapasonor i ha comptat amb la col•laboració de Teleduca. Educació i Comunicació SCP.