Consells de salut per passar l'estiu amb infants, al cicle Clínica Oberta

La sessió, oberta a tothom, tindrà lloc aquest dijous, 9 de juny, a les 7 de la tarda a la sala de reunions de la Clínica Sant Josep

Redacció
07 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:28h
Com fer front als petits accidents o afeccions que es produeixen durant l'estiu, sobretot si esteu de vacances amb nens i nenes. Aquest és el tema de la segona xerrada d'enguany del cicle Clínica Oberta, converses de salut a mitja tarda, que tindrà lloc aquest dijous, 9 de juny, a les 7 de la tarda.

Picades d'insectes, cops, diarrees inoportunes, febrades, sorra als ulls, un cop de calor... Són incidents que poden trastornar l'estada a la platja, a la muntanya, les colònies o, fins i tot, a casa. La Dra. Judit Dorca i la Dra. Marta Mínguez, pediatres col·laboradores a l'equip Pediatres del Bages, ens donaran consells sobre com actuar en situacions com aquestes.

Les sessions del cicle Clínica Oberta, converses de salut a mitja tarda, s'organitzen periòdicament amb l'objectiu de crear un espai de diàleg entre professionals de la salut, pacients i familiars on poden compartir informació, consells i inquietuds que els siguin útils per tenir millor cura de la seva salut.

Com és habitual, la xerrada és gratuïta i es durà a terme a la sala de reunions de la Clínica Sant Josep.